Visio Grundkurs 1 dag – Med kompletterande e-kurs

Beskrivning

Microsoft Visio är det perfekta verktyget för dokumentation av bl.a. processer och projekt och denna kurs ger dig färdigheter för att kunna utnyttja programmets funktioner på effektivast möjliga sätt. Kursen inleds med egenstudier via filmer med kontrollfrågor på webben som kan göras på valfria tider. Därefter deltar du i en lärarledd utbildning där vi på en dag grundligt går igenom Visios funktioner i olika mallar. Kursmaterialet är på svenska.

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som vill lära sig grunderna i Visio för att bli effektivare på att dokumentera sin verksamhet. Huvudinriktningen är processer och projekt men andra användningsområden tas också upp såsom organisationsscheman och nätverksdokumentation.

Förkunskaper

Grundkunskaper i Windows. Vana av andra Microsoft Office-program är en fördel men inget krav. På den lärarledda kursdagen krävs förkunskaper som erhålls via filmer och kontrollfrågor på webben.

Längd

En dag klockan 9.00 – 16.30. Dagen förutsätter genomgången webbaserad kurs som genomförs på egen hand i förväg.

Pris

8450 kr plus 25 % moms.

Kurslokal

Tjärhovsgatan 21 i Stockholm.

Kursanmälan

Klicka på kursnamnet vid det datum till höger du vill anmäla dig till och fyll i formuläret. Vid frågor ring 08-508 631 01.